captura-de-pantalla-2017-04-06-a-les-9-53-38

Amics,
degut a l’allau de vots que van tenir els dos primers classificats, i la curta distància que hi ha acabat havent entre ells, em decidit que el concurs Caraoke tingui dos guanyadors. Per tant, l’equip Nil i Maria i l’equip Carnaval podran venir a l’assaig general previ a l’inici de la gira. Felicitats i gràcies a tots per participar!

captura-de-pantalla-2017-04-06-a-les-10-06-38

Demà començarem el nostre STAGE de preparació. Us anirem informant a través del bloc i les xarxes!

Comentaris

  1. Esther-sabadell

    I els socorristes ??? Eren petaaaaaaants…
    Stage…..ja queda poqueeeeeeeeet….això sí k és una bona setmana santa !!!!! Segur k per vosaltres tb , deveu frisar per trepitjar escenaris !!!! Molta merdaaaa, encara k sigui sense públic del k crida !!! 😉

Deixa un comentari