screenshot_20170317-092204

Bon dia a tots. Avui us volem ensenyar el “com es va fer” o altrament dit “making of” del disc “Un estrany poder“. Una petita peça de vídeo per on podreu posar l’ull al pany de la porta de la gravació i entrar fins a la sala de màquines. Allà on passava tot.

Esperem que us agradi. Per nosaltres reveure i reviure el vídeo ens transporta als moments de la gravació de l’estudi del passat estiu al GroundEstudio de can Jaume Figueras. Sentim que gran part d’aquesta energia que es va moure durant aquells dies tan potents està a dins del disc que teniu entre les mans.

Salut i bon a entrada de primavera.

Per cert, ja s’han posat a la venda les entrades pel concert d’Els Amics que farem el 2 d’agost. 

 

Comentaris

  1. Esther-sabadell

    Els “Com es va fer” son sempre interessants. Es capta l’energia x tot arreu. Moments intensos, amb molta força, vestint un tresor k només vosaltres coneixíeu. I com veu poder estar tant temps mutis ? . Això tb és un aprenentatge, suposo !

    I allà va passar tot….que donaria per poder-vos veure pel forat del pany.
    Salut !

  2. Lydia (Sant Feliu de Codines)

    M’encanten els making of! Sobretot quan vosaltres sou els protas es clar… 😁

Deixa un comentari