img_5156

Amics,
la setmana passada us anunciàvem que ja es pot reservar Un estrany poder a iTunes i a la resta de botigues digitals. Si a vosaltres encara us agrada comprar els discs, tocar-los, olorar-los, ratllar-los i tornar-los a comprar, que sapigueu que a can FNAC ja podeu fer la comanda. Tots els que adquiriu el nou disc anticipadament, rebreu aquestes postals tan xules que veieu aquí sobre. Compte! Si us cauen a les mans, us vindran unes ganes de boig d’enviar postals a tothom. Tancareu el vostre compte d’email, donareu de baixa el telèfon mòbil i tornareu a confiar en la missatgeria tradicional. Postals d’Els Amics amunt i avall. Els carters es fregaran les mans, no donaran l’abast però seran immensament feliços i repartiran els vostres missatges pels carrers ballant i cantant, com si fossin actors d’un musical.

Important: recordeu que teniu dues opcions. Per un costat hi ha l’edició en CD (que conté les 12 cançons que formen el disc) i per altre, l’edició en Vinil + CD.  El vinil, per motius d’espai, té 10 cançons però evidentment, en el CD adjunt les trobareu totes 12.

Aquesta setmana passaran més coses. De moment, quedeu-vos amb això.

img_5155

Les coses sempre volen el seu temps.

Comentaris

 1. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  No veig jo el meu carter fent molts “dancings”! 😂😂 amb lo seriot que és pobre noi…
  A veure quines novetats més ens arriben!

 2. Gemma Blanch

  Esteu desitjant veure el carter del meu poble gaudint, ballant, rient…mentre treballa 😆
  Bon dia nois!!!!

 3. Almudena

  Perfecto! Ayer conseguí reservarlo al fin después de la agonía del “finde”😉 Yo lo siento, pero las postales las atresoraré cual Golum. Aunque es cierto que es un placer recibir en el buzón cosas que no sean facturas!

 4. Esther-sabadell

  Doncs jo sóc més del físic i a més col.lecciono postals que m’han enviat. Per tant, qualsevol seguidor, estaria encantada de rébrer postals, i si son dels Amics encara millor !!! Per dir-vos k quan marxo de viatge me n’envio a mi mateixa !! 😆
  I tb sóc de CD fīsic, sempre !!! Espero feu tandes de signatures !!! Esperant divendres x veure segona història !!! Les coses srmpre volen el seu temps ? Cert
  E-s

Deixa un comentari