img_5147

Amics,
aquesta nit poseu TV3 perquè es celebra la Cerimònia d’Entrega dels Premis Gaudí organitzada per l’Acadèmia del Cinema Català. Els Amics hi hem estat convidats per primer cop i ens fa una il·lusió tremenda. No podem desvetllar res: ni què, ni com, ni quan, ni amb qui; però us diem que serà molt especial per tots els que seguiu Els Amics de les Arts des de fa temps.

Ahir, de fet, ja ens van “donar” un Gaudí especial pel nostre nou disc quan encara ni ha sortit. Va ser molt surrealista tot plegat perquè, a més a més, mai havien premiat un disc d’un grup i tampoc hem participat en cap banda sonora. Però bé, el rebem molt agraïts. Aquí el moment del nostre discurs.

Comentaris

 1. Esther-sabadell

  Bon diaaaaaa
  Ja vaig veure una avançadilla al TN….molt divertit el psedo-premi ! 😄
  Estaré al cas, només faltaria, amb el temps k fa k us esperem !
  K vagi bé la 1era posta en escena i ara sí k podem dir : ready, steady and gooooooooo !!!!!!
  PD: xulo tornar a veure una foto de tots 6 de nou !
  E-s

 2. Almudena

  Qué bien! Veros de nuevo en un escenario es una gran noticia! Yo estaré en el teatro 😒 así que espero poder recuperar vuestra actuación más tarde! Suerte!
  Y otra cosita: vosotros sabéis por qué no se puede hacer la reserva de vuestro disco en FNAC?😢 sabéis si se solucionará pronto? Que las cosas a Murcia no llegan fácilmente…y m hacía ilusión el regalo!😂
  Si me podeis contestar os lo agradecería muuuchooo.
  Desde Murcia con mucho amor.

 3. terrece

  Siusplau necessito una resposta: La canço del gran hit que vau interpretar als premis gaudi, Quin sintetizador portava el dani? Jo en el seu dia vaig veure un post sobre aquest tipo de teclat, sense tecles i era algo relacionat amb wave si em podeu respondre em fareu un favoraso apart de la vostra musica 😉 una abrasada!

 4. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  Genials! Un Jean Luc una mica diferent… Per cert adoro els vostres videos! Se us en va la olla i m’encanta!

Deixa un comentari