captura-de-pantalla-2017-01-23-a-les-22-45-49

Amics,
com esteu? Quina setmana més intensa la que hem deixat enrere! Estrena del primer avançament, videoclips, rodatges, grans hits, entrevistes, fotografies. Això ja s’ha tornat a posar en marxa i el 24F és cada cop més a prop. Amb l’activitat frenètica d’aquests últims dies, no havíem tingut temps de comentar les novetats a l’agenda. A part de la introducció d’un tercer concert a la BARTS de Barcelona el dissabte 6 de maig (Ull! Que està anant com un tiro!), comentem tres noves dates a l’agenda. 

21 d’abril – Valls
Flamant estrena de la nova gira (encara som a temps de batejar-la… Què tal Gira Ways in the Gavel?) a la capital de l’Alt Camp. Aquell dia comença el viatge per presentar les 12 noves cançons arreu. Tot i ser el primer, les entrades encara no són a la venda. Estaran disponibles a partir del  6 de febrer. Atents!

22 d’abril – Igualada
L’endemà, visitarem Igualada (però mai… Què coi! Ni mai igualada, ni mai superada!). El concert tindrà lloc a la sala La Sala (trobar un nom senzill sempre hauria de ser considerat una virtut). Les entrades ja són a la venda però no hi ha enllaç per comprar-les online. Es poden adquirir a les taquilles de La Sala o trucant al telèfon 93 806 89 70.

13 de maig – Palma
Que sí, que sí! Que ja podem dir que tornem a Mallorca! L’Auditòrium ens torna a acollir (3a vegada!) per presentar el nou disc. Tenim moltíssimes ganes de tornar i veure els amics que hem anat fent durant les nostres visites a s’illa. Aquí sí que hi ha link per les entrades. Les podeu trobar aquí.

Àpali! Ways in the gavel!

 

Comentaris

 1. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  Molt bé! Quantes dates ja! Jo de moment em quedo amb Girona pero ja veurem si cau algún més!
  A partir d’ara ens despedim amb un ways in the gavel?

 2. Esther-sabadell

  Hello…..Ways in the gavel !!!!!
  Bye….ways in the gavel !!!!
  Sona bé…..sí….setmana frenètica a tope !!!
  E-s

 3. EVA RUIZ

  Podrieu venir al Vida de Vilanova i la Geltrú!! I si no ja anirem on calgui per escoltar-vos en directe que ja tenim moltes ganes de concert….

Deixa un comentari