Tornar al blog 0

Blog

COMPARTIR:

Comentaris

 1. Aquest és un comentari una mica diferent als que solen penjar els vostres fans… Intentaré ser breu tot i que em costarà)
  Fa uns 4 mesos els Amics de les Arts van tocar a Manlleu, jo poc sabia de la seva existència tot sigui dit, però un noi que acabava de conèixer em va convidar a veure’ls. A ell tampoc ni el coneixia gairebé. Ell en Gerard i jo la Marisa de ja 35 anys força curtits. Allà va néixer un amor que avui, gràcies a les vostres cançons ja té data de casament. Des de llavors ens acompanyeu a tot arreu on anem, ens sabem totes i cada una de les lletres més que de memòria. El cas és que aquest proper 24 d’agost, tot aprofitant el vostre concert a Taradell li demanaré en ferm en Gerard que es casi amb mi. Sé que són moltes les peticions que us solen fer, però us deixo anar un prec a l’aire: durant el concert, podria cabre la possibilitat que durant, abans o després de la cançó fantàstica dels camps de cotó de louisiana, li diguéssiu en Gerard, si es vol casar amb la Marisa??? A mi personalment, jo sóc ella (tot i que habitualment sol ser feina d’homes això, però m’és bén igual, l’estimo) em faríeu la dona més feliç del món, i sé del cert que a ell també.
  Bé, us ho deixo a criteri de la vostra bona fe.

  Però per descomptat, gràcies, gràcies per la vostra música que a mi m’ha canviat la vida. Vivia una vida molt diferent fins que aquell 21 d’abril us vaig veure sota la humitat del Ter.

  Una abraçada per tots perquè sou fenomenals.
  Marisa.

Deixa un comentari

Cal utilitzar JavaScript per veure aquesta pàgina correctament.