Tornar al blog 0

Blog

COMPARTIR:

De castells, prínceps i princeses de Rubí

Amics,

seguim amb les fotocròniques. Ens havia quedat per fer la crònica a l’amfiteatre del castell de Rubí.

Divendres 29 de juny. Arribem a la tarda. El sol picava fort! Tot anava amb molta calma. Saludem a tothom i ràpidament ens posem al camerino amb l’aire acondicionat a tot drap per aguantar el solano.

L'estiu ha arribat a Rubí. Proves de so amb xancletes.

L'amfiteatre del castell. Al fons en Kurti i en Rafa amb la seva haima o parasol habitual.

Als camerinos: ja veieu que la foto en sí no és cap meravella de la tècnica fotogràfica, però en aquest cas primava el caràcter documental del document. En Dani i en Ferran enganxats al Camelot. El joc de fer castells. 
I nosaltres no ho sabíem, però Rubí és la seu del distribuidor oficial a Espanya de Moog. Vam quedar amb en Lluís Moreno (Moog) de Masacústics i distribuidor de la criatura i vam xerrar moltíssim de sintetitzadors després de les proves de so. Prepareu-vos que carregarem un parell de banks de sons nous al nostres moog!
Feia tanta calor que les mosques buscaven l’obra entre les tecles del piano d’en Dani

Polyking: el guardia del castell. El que vigila totes les entrades i sortides sonores!

Berenada i tertúlia: temps de relax abans de sortir a tocar (foto: Kurti Polyking)
Nit de concert a la falda del castell (foto: Kurti).

Una nit molt agradable. Anàvem molt sueltos. Van passar coses maques. Tenim ganes de tornar. Bona nit Rubí. (foto: Tete)

I recordeu que aquesta setmana es presenta forta:

El divendres al vespre concert a l’Acampada Jove de Montblanc. Som els segons: actuen també  Feliu Ventura, Lax’n’Busto, Bongo Botrako i  La Gossa Sorda. Serà una festa. Si voleu venir tota la info aquí.

I dissabte al Festival Sons del Món de Roses. Els Amics serem a partir de les 22:30 h a l’emblemàtica ciutadella de Roses presentant l’Espècies per catalogar. Un espai molt xulo per gaudir amb calma de la música d’Els Amics en una nit d’estiu. +Info aquí.

I recordeu també que ja falta poc pel Grec aquest proper 31 de juliol. Serà un concert molt especial: 1.) amb el Col·lectiu Brossa col·laborant en les cançons d’Els Amics (Aleix Puig (violí), Oleguer Aymamí (violoncel), Gregori Ferrer (acordeó), Adrià Grandia (viola de roda) i en Marc Casas (marimba i vibràfon); 2.) i el grup de Gòspel femení dirigit per en l’Enric Giné. Si voleu venir, nosaltres serem al Teatre Grec de Barcelona en una nit d’estiu a la fresca a partir de les 22:00h. Entrades i info aquí.

Salut a tots i a disfrutar de la calor!

Comentaris

 1. Quin juliol més carregadet que tindreu… però us heu deixat el concert del dia 27 al Privat… eps que jo ja estic fent el compte enrere!!!!

 2. La meva petita queixa ha donat el seus fruits jajajajajaa! xD!!…La veritat que aquesta concert el vaig decidir aquella mateixa setmana..dic vaig no vaig…i clar ho poses en una balança i qui guanya??..les ganes de veure-us jajajajaja! xD!!..Aixi que em vaig decidir a anar..va ser una locura…pero va valdra molt la pena!! :)!!..Tot i que si jo expliques la meva cronica buff…perque la tornada cap a casa…per fer una peli…una odisea…pero bueno tot va anar be..I el fet de veure-us va valdra molt la pena jejejeje! :)!!i de veure a molta gent dels Gomets..( que per cert us heu oblidat citar cert ball que vam fer…jejejejeje!:)!! ) que desde aqui aprofito: Yas merci per tot! :)!

  I ja dic el concert com sempre Espectacular!!el lloc era molt xulo i al ser al aire lliure no passaves tanta calor….I el moment Samarreta Eduard va ser genial jajajajajaja!! xD!!”Sumo Sushi” jajajajaja! xD!

  I be jo també espero amb moltes ganes el concert del dia 31 al Grec!!tot i que ens veurem abans pero ja ho espero amb moltes ganes!!

  Be nois bona setmana!!
  Ens veiem!!
  Ana Giménez

  1. és veritaaaaaaaaaaaat!! tot Rubí fent el ball dels vents!! Va ser genial!

   Jo per tornar també una odissea… corrents cap a l’estació… sense mòbil i sense rellotge! que ja no sabia ni quina hora era, només que l’últim passava a la 1:26 i que vaig sortir del castell a les 00:58 jaja vaig arribar en 14 minuts, temps rècord. Vaig tenir temps de comprar-me una aigua i tot amb els dos euros que em quedaven uf, uf! jaja Va ser genial

   1. ostres pobreta!! ja veig que no vaig ser la única…doncs jo per confiada tela i mira que la Yas em va dir lo del ultim tren…..per confiada……Em vaig trobar que el bus no hi havia per la festa major i a sobre el tren no hi havia……imagina’t…solucio in extremis i encara gracies que vaig tenir sort: taxi…pero bueno va ser culpa meva…aixo sino em tornara a passar…Sort que el concert molt xulo i aixo cura totes les penes jejejeje! :)!!

 3. ai, que bé que m’ho vaig passar!! Trobava a faltar saltar i cantar bojament en un concert…

  Cap al final la Yas em diu “anem a davant?” Home… això ni es pregunta!! cap allà que vam anar! És que els concerts asseguts no haurien d’estar permesos… No hi ha res al món com estar saltant i cantant en un concert!

  Gràcies Yas per convidar-me!! Va ser un dels millors concerts! :*

  i dissabte… repetimos!! Faré un remember del meu segon concert dels Amics, que aquella vegada els anava a veure expressament a ells, quan vam anar a Roses el 14 d’agost del 2010 :) i al costadet de casa! que la meva família és de Cadaqués

  Quines ganes!

Deixa un comentari

Cal utilitzar JavaScript per veure aquesta pàgina correctament.