Tornar al blog 2

Blog

COMPARTIR:

La partitura de Louisiana, el retorn de València i 4-3-3

Amics, ens fa il·lusió compartir amb vosaltres la partitura (veu, xifrats i piano) de Louisiana o els camps de cotó. Gràcies a tots per l’acollida del primer capítol de la season two dels Bed & Vídeos. Hem pensat que si amb el vídeo encara quedaven alguns dubte sobre l’estructura i xifrats de la cançó (que és molt possible), el millor era fer-vos arribar la partitura. Així que aquí la teniu en format pdf:

Partitura – Louisiana o els camps de cotó (Els Amics de les Arts)

I més coses…

El nostre natiu de la banda, en Santi Delarubia (fill de Benidorm) ens guiava amb el seu saxo per la seva terra.

Ja hem tornat de les terres valencianes. Ha estat genial: 3 dies a la carretera, 910 km de puja i baixa (+ 20 km extra per les vegades que ens hem perdut intentant sortir d’Alzira amb un GPS sense actualitzar). Retrobar el nostre públic valencià, veure que esteu allí, i veure que cada cop que baixem sou més els que ens seguiu. I sabem que és difícil per a vosaltres poder seguir l’escena actual de la música catalana, amb les emissions de TV3 censurades, però vosaltres esteu allí. Tan de bo un dia recuperem la normalitat entre dos pobles tan propers com som i puguem tornar a compartir aquest canal de comunicació. Una cançoneta i mos n’anem segueix sonant dintre nostre.

Gràcies València per la vostra força. Gràcies Alzira. Gràcies Pedreguer.  Tornarem ben aviat!

 I seguim…

Torna a Sant Celoni el clàssic 4-3-3. La tàctica infal-lible d’Els Amics per a lligar

Aquest dissabte a les 22:00 h serem a l’Ateneu de Sant Celoni (Vallès Oriental), o npresentem una novetat. Sí! per fi torna la cançó 4-3-3 al repertori d’aquesta gira. Al final dels concerts molta gent ens la demanava així que vam decidir recuperar-la pels directes. I ara veiem que la trobàvem a faltar. Si voleu venir a Sant Celoni i de pas retrobar-vos amb el 4-3-3 (live in Ateneu) ens veiem aquest dissabte. Tota la info del concert aquí.

I abans de marxar aprofitem per donar-vos les gràcies per exhaurir les entrades pel concert als jardins de Cap Roig que farem el 28 de juliol a Calella de Palafrugell. Gràcies de veritat. Es presenta un estiu formidable!

Pd1: ben aviat cròniques del Palau Sant Jordi, d’Alzira, Pedreguer i la crònica de Llagostera que encara ens queda al tinter.

Pd2: I ànims a tots els que avui comenceu la selectivitat.

Salut i música

Comentaris

 1. Decididament sou el meva medicina, el meu ginsen, el meu anim perque tant ahir com avui m’estic aixecant amb uns somriure!Gràcies de veritat!M’esteu animant no sabeu com! :)!

  I be centrar-nos en el post….Jo perque d’intruments no se tocar cap que sino em posava amb la partitura vamos de seguida jejejejejeje!! :)!!be l’unic instrument la flauta i perque a l’escola quan era petita ens la feien tocar que sino res jejejeje! :)!!

  I no sabeu que el Gps s’ha d’actualitzar??aixó es com les aplicacions del movil doncs igual…ais senyor jajajaja!! xD!!M’alegro que hagi anat tant be per terres valencianes!! :)!!

  I uohhhh!!4-3-3 torna aquest dissabte a Sant Celoni??!!!siiiiiiiiiiiii!!!!! :)!!!em penso que es el millor regal d’aniversari que li podeu fer a una persona que jo em se!!i be alla estarem per veure l’estrena de la cançó amb moltes ganes jejejejeje!! :)!!

  Be nois que vagi be la setmana!!
  Ana Giménez

  pd. m’afegeixo als anims pels qui feu la sele o esteu d’examens!! ;)!!!

  1. a Andorra la sele espanyola es va fer el 7, 8 i 9 de juny, ara ja ens podem dedicar a celebrar l’estiu i a practica altre cop amb el piano, ara més que mai amb una partitura com és la de Louissiana

   Molta sort als catalans que avui tenen sele (no és tan difícil com diuen) i moltes gràcies per la partitura!!!

 2. Bon dia! Gràcies pel Bed&Vídeo!

  Els “mariachis” genials… fan molta gràcia :-) I vosaltres, encara més, els vídeo que feu són molt bons ;-)

  Què bé que recupereu 4-3-3, jo vaig ser una de les que ho va demanar… és una cançó canyera i als concerts queda molt bé, per ballar i cantar.

  Per cert, ara que arriben les vacances perquè no recupereu el “Bed&Vídeos pel món”, bé, ara seria “Espècies pel món”??

  Records i bon dimarts!
  Marian

  1. Estic amb la Marian de fer un nou “Espècies pel món”!!!
   Que be que recupereu 4-3-3!!!La próxima Les meves ex i tu!!

 3. Hola gente, quería agradecerles que nos hayan hecho sentir, a mi chica y a mi, tan bien el sábado en la sala Simbiosi, en Alzira. Me quedó una sensación de frescura y cercanía, tal como me los había imaginado cuando cada día desgasto las pistas de los CD en el coche y me gasto el tiempo gratuito permitido de Spotify. Fue como si los conociera de toda la vida y nos tomáramos unas birras cada tarde cuando terminan de ensayar. Les deseo lo mejor en vuestras vidas, personal y profesional y espero poder estar presente en próximas visitas al país valencià.
  Un abrazo y hasta la próxima.

 4. Nois, venia a reclamar la crònica del concert de Llagostera, però veig que ho teniu present… i ja que veig que escolteu peticions, potser algun dia (a CapRoig estaria bé, que jo hi seré!!!) recuperar Les meves ex i tu. Què tal?

 5. ” Una cançoneta i mos n’anem segueix sonant dintre nostre.”
  Quan ho he llegit m’ha arribat molt profund al cor, perquè jo era dels que més ho cridava al concert! Gràcies per tenir-nos als valencians tan presents! Sou l’hòstia i tinc plena seguritat que li heu canviat la vida a més d’una persona!

 6. 4-3-3 a Sant Celoni? Ö síiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! sóc molt feliç! :’D

 7. Quina alegria que ens doneu ànims per la sele! ( després de tant insistir és satisfactori que tothom te’n desitji! ) jaja.

  Us he de dir que mai hagues pensat que disfrutaria fent un examen però avui m’ha passat a català. He agafat l’opció que tenia un text de la Bibiana Ballbé, que sempre m’ha agradat molt. p
  Per si no n’hi hagués prou, parlava de Breakfast at Tiffany’s ( també brutal ). Una de les opcions de redacció era fer una crònica (l’he fet dels premis enderrock) i per rematar… “Reproduïu una frase o una reflexió d’una pe?lícula, d’una cançó o d’un llibre que recordeu.
  Expliqueu quin sentit té per a vosaltres i per què us agrada. [1 punt]” i jo he posat.. ” I que amb el temps, que ho cura tot, tot s’anira posant a lloc… ”

  He fet l’examen i m’he sentit com peix a l’aigua! Espero que això es reflecteixi a la nota jaja.

  Ara mateix em poso a provar louisiana al piano ( per desconectar )… Gràcies per ajudar a fer els dies més dolços, no tant trascendents!

 8. El plaer va ser nostre poder gaudir a Pedreguer de la vostra presència i excelent música, va ser genial, i això que van combatre contra la Formula 1, el Futbol, el Tenis i el més important el corpus que a Pedreguer és molt important.Gràcies per el gran directe i fins sempre.Una cançoneta i mon anem HEI, una cançoneta i mon anem Hei………….

 9. veure el bed&video per descansar dels estudis de la selectivitat és el millor que hi ha!
  i tenir la partitura de Louisiana és el millor regal que hi pot haver un cop acabada la sele!

 10. M’encanta de veritat! Sou molt grans! Ajudeu a concentrar-me :)
  La podrieu posar de violí alguna partitura jeje :) Segui posant-ne!!

 11. Quines ganes de veure-us a Sant Celoni!!!! Per una d’aquelles coses, A vegades no haurà tornat també a la graella??? És la cançó amb la que us vaig conèixer, i al Coliseum, a Barcelona, nola vau tocar. Ja sé que tot no es pot, però aquí us ho deixo, per si per una d’aquelles… Ens veiem dissabte, Amics!!

 12. Moltíssimes gràcies per la partitura de Louisiana o els camps de cotó! Podríeu fer un llibret (encara que fos car el compraria) amb les cançons d’Els Amics per a piano… Que se’l compren tots els artistes!

 13. Bones Amics! Podríeu tornar a compartir la partitura?
  He vist que molta gent ja demanava la edició de les partitures de les vostres cançons, jo em sumo a la demana. I sinó, en podrieu compartir alguna més via blog, amb video inclós ;)

 14. M’encanta la canço però no puc continuar perquè ha caigut l’enllaç. Si us plau ho podries tornar a a posar? M’agrada tocar-la al piano però em costa treure els acompanyaments.
  Gràcies!

Deixa un comentari

Cal utilitzar JavaScript per veure aquesta pàgina correctament.