Tornar al blog 0

Blog

COMPARTIR:

De l’Hospitalet a Llagostera

Mil balenes a tocar, sentir l'electrostàtica i el mar!

Amics,

no parem. Després del concert d’ahir a l’Hospitalet i amb les bones vibracions de la nit encara al cos ja enfoquem la setmana vinent. Dimarts que ve serem a la Festa Major de Llagostera. Un poble acollidor de 8.000 habitants que hem vist a la viquipèdia que ja estava habitat des del paleolític. O sigui que fa dies que hi són i que hi fan festes majors. Una aposta segura. De fet això de la viquipèdia és una pràctica habitual dels amics. Poble on anem, poble on mirem què en diu la xarxa, i vulgues o no aprenem coses. Si voleu venir a la Festa Major de Llagostera aquest dimarts, les entrades les podeu trobar aquí

Però dit això parlem d’ahir.

Un bolo a 15 minuts de casa. Tot un luxe. Per la proximitat vam arribar més aviat del compte. Tot anava al seu ritme. Bon temps al carrer, la gent de bon humor, i notes al grup que comencem a sentim l’estiu a la pell (sobretot el primet de Bed&Breakfast!). La primera impressió del teatre és collonuda. Acollidor, amb tot el públic desplegat al mateix pis, molt proper i on pots veure pràcticament la cara de tots els assistents. Abans de començar  ja saps que sortirà aquella xispa amics de l’espontaneïtat. Al passadissos escalfem. La secció de vents escalfa amb estandards de jazz. En Ramon va tocant amb les baquetes totes les parets i taules que troba. Els Amics ens tanquem en un lavabo de 3 m2 a repassar les línies de veu, i en pol aprofita i per passa en net el repertori. Tots concentrats i de cop apareix l’Aitor i ens diu: a l’escenari.

El concert va de fàbula, amb una gent entregada i efusiva aportant la seva part imprescindible a les cançons. I arriba el món submarí de Monsieur Cousteau i de cop tot el teatre treu de la butxaca uns dibuixos d’espècies submarines i l’Hospitalet es converteix en un Mar d’Amics. Una imatge impressionant amb la gent corejant la cançó alhora i movent els peixos de colors ( si teniu fotos del moment peixera no dubteu a enviar-les al nostre correu). Des d’aquí felicitar al club de fans dels Gomets Verds (bloc i facebook) per l’èxit de la seva iniciativa i pel bon rotllo que es va crear al Teatre amb la seva acció. Al concert vam parlar d’en Pol i de la seva xicota de P5 (tot un visionari en les inversions de futur). De la temperatura que hi fa a Tremp als termòmetres del 3/24. De com en Joan Enric i en Ferran noten la primavera a Bed & Breakfast juntament amb el trio de vents. De com en Ferran va intentar seduir a una noia convidant-la a un concert a primera fila, i mil batalletes més.

En acabar vam sortir a signar discos, xapes, samarretes i els dibuixos d’espècies aquàtiques. Preguntant, molta gent ens veia per primera vegada, i d’altres repetien. Un grup de seguidores venien expressament des de Menorca per ser al concert i dues noies es van animar a pujar des de València per ser al bolo. Famílies amb nens que aguantaven desperts fins a les tantes i gent jove que després del concert continuava la festa.

Gràcies a tots per omplir ahir el Teatre Joventut de l’Hospitalet i per la nit tan agradable que vam passar plegats.

Comentaris

 1. Jo hi era, va ser increïble! Vaig vibrar com mai! Irrepetible, moltes gràcies! Vaig riure, ballar, cantar! Bestial!

 2. Moltes gràcies a vosaltres per fer-nos disfrutar cada concert com si fos únic i transmetre’ns aquesta il·lusió, aquest bon rotllo i permetre’ns agafar aquesta llibertat de muntar alguna coseta de tant en tant…!
  Ens fa molta il·lusió que us agradés i que ho disfrutessiu tant com nosaltres!

  Una abraçada i fins la propera!

 3. Va ser un concert genial!!!I l’iniciativa dels peixos brutal!!S’ha de felicitar al Gomets pel treball de fer tants peixets petits i també pel super tauró!!!Poc a poc la família dels Gomets va creixent. Enhorabona!!

  1. Cada vez somos mas!! Jejejejeje. Es genial ver como crece y crece y crece. Y lo que tambien es genial es ver como la gente del publico que no tiene ni idea de que va todo se lance a la piscina y participe en las accione tan activamente. Brutal.

 4. Fue un concierto genial. Como de costumbre sali a la calle sin poder parar de tararear matrimoni arnolfini.

  Sobre la chica que Ferran intento seducir tenemos una teoria. Y es que alguien estaba sola y en primera fila en el palau… eh, Laura…

 5. Bueno, bueno, bueno!! :)

  Ahir el concert va passar extremadament volant! Però molt! D’aquells que et venen de gust especialment per portar una primera setmana de tres atrapada entre punxons i planxes de metacrilat i memòries de projecte…

  És genial, com diu l’Izinu, que la gent s’apunti al carro sense cap mena de vergonya quan se’ls assalta amb alguna cosa a les mans per treure-ho en alguna cançó, sense saber ni qui són els assaltadors!

  Va ser un concert d’aquests que us defineixen tal com sou: frescos, xerraires, espontanis i super enèrgics!!

  Gràcies per ser així de propers!! :D

  Fins aviat!

 6. Ahir anava jo a celebrar el meu aniversari i que millor regal que un concert dels amics!va ser.una gran nit! :)!vam formar una peixera enorme tot el teatre,va quedar ASPACTACULAR!la feina que van tenir aqui els gomets va ser increible!aprofito per dir que gracies per formar par d’aquest grup i em va fer ilusio tornar-vos a veure! :)!

  I be com sempre mil gracies per tot!gracies per la foto i per les vostres felicitacions! :)!

  Be nois doncs ens haurem d’esperar una miqueta pero dintre de poquet ens tornem a veure! :)!

  Bon cap de setmana!

  Ana Gimenez

  Pd: I de res pel detallet dolç!es deurien acabar rapid!jejeje! :)!

 7. Amics: increible la nit d’ahir. Gràcies, gràcies i gràcies, per la música i per la vostra proximitat i entrega. Dir-vos que les vostres cançons han estat vinculades a moments molt importants de la meva vida. Us tornaré a veure.

 8. M’en alegro que anes tant bé ;)
  I soposo que ja vau anar avisant del Barça
  Visca el Barça i visca vosaltres

 9. bon vespre ‘collonuts’ que sou uns cracks’!!!!!,,, bé us escric per sospesar un tema que em costa d’entendre: hi ha molta gent que us vol veure….a l’hospitalet per exemple de feia mesos no hi havia entrades, estava exhaurit,…..tant costa programar un 2òn, 3er, 4art,…..,. concert????? quin problema hi ha???? qui hi perd???? tothom hauria d’estar encantat!!!!…ens doneu amb comptagotes…… petons campions! bona nit i pantalons!!!!

 10. Què guai això de la peixera a l’Hospitalet! Hi haurà fotos? Ens agradaria molt veure-ho!!

  A les Amigues dels Amics ens encanta que l’espurna que vam encendre al Palau de la Música, a Castelló i al Kursaal s’hagi estès i surti gent amb ganes de muntar cosetes als concerts! :)

  Moltes felicitats als Gomets Verds per aquestes iniciatives!! Continueu així!!

  Nosaltres ara ens estem empescant nous articles d’investigació profundíssima i acurada pel nostre blog… Properament a les seves pantalles!!

  http://lesamiguesdelsamics.blogspot.com
  @LesAmigues
  Pàgina de Facebook: Les Amigues dels Amics.

 11. Quina emoció!!! Acabam d’arribar a Menorca i veure que ens heu mencionat és moooolt fort!! Moltes gràcies!! Ens ha fet molta il.lusió!!
  Us esperem més prest que mai per Menorca!!
  Un concert genial!!

 12. Algú hem podria comentar que van dir de Tremp?
  Soc trempolí i hem fa gràcia que, ni que sigui d’aquesta manera (sembla ser que els ajuntaments de per aquí no estan gaire per la labor) se’n enrecordin de nosaltres!
  Una abraçada familia!

  1. jajajajajaja……Com vaig riure d’aquest comentari…. van caure llàgrimes del meus ulls!!!!

   La frase va ser: “a Tremp un grau menys!!”
   Tot venia per les “hores mortes” davant la TV…concretament tot mirant els credits sobre el temps que hi ha al canal 3/24. Tantes hores mirant aquest canal… alguna cosa treus de profit no? les variacions de la temperatura arreu de catalunya!!!! :)

   Sou genials!!! Vaig gaudir moltíssim de vosaltres, del bon rotllo que transmet les vostres paraules, cançons i dinamisme!!!! Una abraçada molt gran AMICS!!!!!

 13. M’assalta un dubte: el meu pop tenia la cara dibuixada amb retolador… eren tots artesanals?? Quina currada. Em vaig fer un tip de riure!!! I em va fer molta il•lusió que acabéssiu amb el matrimoni Arnolfini. És un clàssic a casa. Els petits enanos de 2 i 5 anys la canten a duo. Per cert, volíeu feed-back? L’escenografia potser no va ser la bomba, com la del Palau, però les vostres cançons són emocionants. GRÀCIES!!

Deixa un comentari

Cal utilitzar JavaScript per veure aquesta pàgina correctament.