Tornar al blog 0

Blog

COMPARTIR:

Viladecans, mamuts, Terrassa i Bruce Willis

Mamuts a Viladecans? Avui els coneixerem.

Amics, comença el cap de setmana de concerts:

Propera parada Viladecans a l’Auditori Atrium al cor del Baix Llobregat. Hi serem a les 22:00h. És la primera vegada que Els Amics parem a Viladecans. Ens han dit que la Vila és famosa pels seus mamuts. El mamut de Viladecans: una bona Espècie per catalogar.

I demà dissabte a les 21:00h presentem l’Espècies per catalogar a la ciutat de Terrassa, a l’Auditori Alfons Vallhonrat on queden literalment 5 entrades a la venda aptes solament per a solitaris. Valents, us hi animem.

I més coses, per fi ha sortit el primer concert d’Els Amics a Osona. S’ha fet esperar però ja el tenim aquí. Serà a Manlleu, al Passeig del Ter el 21 d’abril a les 22:00h. Les entrades ja disponibles online.

Seguim amb els nous concerts. Serem a Sant Feliu de Codines (prop del mític parc de Sant Miquel del Fai) el divendres 18 de maig al centre cívic la Fonteta. Entrades aquí.

I per últim, acabem de saber que el doblador al castellà de Bruce Willis, en Ramón Langa, coneix la cançó que li hem dedicat. El punt/Avui el va entrevistar aquesta setmana. Hem confirmat que no és de Cardedeu, sinó que viu a Madrid, que a diferència del nostre protagonista, en Bruce Willis sí que el vol conèixer personalment i que li encanta viure aventures només amb la veu. Doneu-li un cop d’ull.

 

Comentaris

 1. Entrades: a punt.
  Càmera: a punt.
  Cordes vocals: preparades!
  Ganes d’Amics: Totes les del món!!

  Ens veiem aquesta nit!!!

 2. L’entrevista a El punt és genial, diu que vindrà al concert que feu a Madrid el 17 d’abril :)
  Quanta pressió saber que està entre el públic! ;)

 3. Hola Amics!

  Que vagin genial els dos concerts!!! Mol feliç de que vingueu aprop de casa el maig!!!! Ens tornarem a veure i aquest cop espero no venir amb un esguinç i poder gaudir del concert!!!! GRÀCIES per tornar a Sanfe, on va començar tot i on us vaig conèixer en persona! Molt bona l’entrevista!!!!!

  Bon divendres i pantalons!!!! :D

 4. Uohhh mira aixó dels mamuts del Viladecans no ho sabia!!data interessant!! :)!! que us vago molt be avui i demà!! :)!! ja posareu la cronica com sempre jejejeje! :)!!!Jo mira perque no puc pero m’estic tentant a comprar una de les 5 entrades jajajajaja! xD!!

  I com m’agrada que vagin surtin més concerts jejejeje!! :)!!I em fa il·lusió a Manlleu!alla hi tinc familia(no directa) pero familia!!jejejeje!! :)!!

  Ja vaig veure l’entrevista i la veritat es que em va fer molta gràcia veure que li va encantar la cançó i a sobre anirà a veure-us a Madrid aixó es tot un privilegi jejejeje! :)!!!

  Be nois que amb moltes ganes avui i que vagi molt be tot! :)!!
  Salut i fins aviat!! :)!!
  Ana Giménez

 5. Ja conto les hores per aquesta nit!!
  Per cert, he anat al Fnac i no tenen el vostre llibre. Anire a una altra llibreria a veure si hi ha sort!
  Ens veiem en unes horets!!!

 6. Porto una setmana i mitja d’abstenció de notícies sobre com han anat els concerts. Cap crònica, cap vídeo, RES de RES! I per què? Doncs perquè demà toca viure-ho de primera mà. Allà estarem!

 7. HE llegit lo del punt/ avui i hem pensat amb vosaltres, amb moltissimes ganes del dia 21 i el dia 24, Ens veiem amb una dessuadora que ens hem fet.
  COmençant el compte enrrere:
  Per dimecres: 5
  Per dissabte 1 setmana i 1 dia
  Quins nervis

 8. Amics, per fi un concert a Osona! Ja era hora! Tot i que com que venim al Colisseu una setmana després no crec que vinguem a Manlleu, però me’n alegro!!!

  Per cert, avui és el meu aniversari i m’han regalat 2 exemplars del llibre Espècies per catalogar! Imagineu-vos si té clar el meu entorn el què m’agrada. Evidentment me n’he anat a canviar un, perquè amb un n’hi ha prou…

  O sigui que fins aviat i que vagi molt bé el tour!!! :)

 9. Eiiiiiiii!!!!!!!!! amics. Avui anem la meva companya (la dona més guapa, bona, guapa i sexi que un home pot desitja) i jo al vostre concert de Terrassa. A mi m’agradeu molt Peró a ella la teniu com a fan nº 1. Porta tots els dies el MP4 amb la vostre música posada. Celebrem que avui es el seu aniversari en el vostre concert, si podeu, felicitar-la des-de el escenari i veureu a la fan més feliç del mon(a tingut uns dies tristos i aixó segur que la anima). Es diu Mònica Condominas. Si podeu, gracies i si no, gracies igualment.

 10. Ho vam passar genial ahir tota la familia, be l’Aleix al final no va aguantar i es va adormir, pero te excusa eh que ahir tambe va anar d’excursio, aixo el Pol amb 3 anys va aguantar tot el concert com un campio. Gracies per fer-nos passar una gran nit!!!!!
  Ah!!! I per molts anys Eduard!!!!!

 11. No em sabia gaire cançons però vaig passar una bona estona, que feliços que sou:D
  SEGUIU AIXÍ! QUINS MAQUINAS QUE SOU! JAAJA

 12. Quan de camí cap a Barcelona amb tren passi per Viladecans, trauré el cap per si veig algun mamut.

  D’acord d’acord. No aniré amb el Transiberià. Però tal com està Renfe….

Deixa un comentari

Cal utilitzar JavaScript per veure aquesta pàgina correctament.