Tornar al blog 0

Blog

COMPARTIR:

Espècies per catalogar al número #4 de les llistes


Amics,
gràcies a tots per aquesta gran notícia. Ahir sortien les llistes de Promusicae amb el rànking de discos més venuts a tot l’estat espanyol. Vam tenir una sorpresa fantàstica al veure que Espècies per catalogar ha protagonitzat la pujada més alta de la setmana i s’ha col·locat fins al número 4 de les llistes. A davant hem tingut tres desconeguts: un tal Sergio Dalma, una noia que es fa dir Adele i dos que ara comencen: Serrat i Sabina. Bromes a part, us volem agrair a tots la vostra confiança. És una fantàstica notícia per donar la benvinguda al disc i per començar a preparar els assajos de la gira. Gràcies als que heu comprat el disc, els que heu vingut a les signatures i als que heu fet possible que hàgim estat número #1 a iTunes durant tota la setmana.

Salut i fins ben aviat!

PD: Espècies per catalogar és al número quatre però de retruc Bed & Breakfast ha tornat a entrar fins al 56!

Comentaris

  1. Això, això! Volem samarreta nova! I amb talles més “normals”, que les del Planeta Piruleta eren rares, rares…

   FELICITATS! :D

 1. Moltíssimes felicitats per aquest meravellós treball, i moltíssimes gràcies per fer-nos gaudir cada vegada que escoltem les vostres veus.No només sou molt bons músics, sino que ens feu sentir sempre a prop vostre.
  Espero poder-vos veure aviat en concert.

 2. Haurieu d’estar al nº1!! Sou genials, el disc es brutal! Gracies per donar-nos la oportunitat de gaudir de la vostra musica. Feia molt de temps que no trobava un grup que em trasmetés tant com vosaltres en cadascuna de les vostres cançons, des de “36%” fins a “Tots els homes d’Escocia”!!!

  Moltes gràcies!

 3. uohhhhhh!!:O!!!!moltisimes felicitats nois!!!ho acabo de constatar a la llista de la pagina web de promusicae i he tornat a flipar jejejejejeje! :)!!

  Que grans que sou!!es que us ho mereixeu de veritat…sempre us ho he dit i no em cansare mai de dir-ho quan un s’hi dedica tant i ho fa tot amb tanta cura l’exit esta garantitzat!!i tot l’esforç que he fet durant tant de temps ara es veu reflectit…i es que heu fet un disc increible…desde la primera fins la ultima cançó…un disc que t’emociona i que no et deixa indiferent i aconseguit aixó es dificil..no tothom sap arribar a transmetre tant com ho feu vosaltres,a més amb temes diferents i aixó no es facil i vosaltres ho aconsegui-ho amb acada una de les cançons!m’alegro moltissim de l’exit que esteu tenint i ser que aixó només acaba de començar! ;)!!

  Moltes felicitats de veritat!!:)!!a disfrutar de la gran noticia!! :)!!!

  Salut i especies per catalogar cap el top 1 jejejejeje!:)!!
  Ana Giménez

 4. Però perquè ens doneu les gràcies?! si en realitat som nosaltres qui us les hem de donar! Gràcies per aquests disc, gràcies per les increíbles lletres, gràcies per l’harmoniosa música, gràcies per ser tant pròxims amb nosaltres (els fans), gràcies per començar una altra gira amb aquest nou CD, i moltes, moltes gràcies per la manera com sou! SOU FANTÀSTIIIIICS! hahahhah:) No pareu Amics, seguiu així siusplau!!

 5. Amics, us volia demanar si podríeu posar les lletres de les noves cançons.

  També felicitar-vos: estic molt xiflat amb la número 8, ciència-ficció. Crec que cada vegada que vaig a la feina l’ escolto 5 o 6 cops seguits (des de fa 2 o 3 dies que la vaig descobrir) i cada vegada que l’ escolto m’ agrada més!!

 6. Amics! Gràcies per la passejada un altre cop!

  Com que no sé si ha quedat molt clar ho torno a explicar: abans volia dir que L’arquitecte em recorda als meus pares en general, perquè l’esforç que han fotut i encara fan perquè “sortim bé” és el que transmet la cançó, i Lousiana també m’els recorda, perquè han marxat a viure fora. (i no, el meu pare no és arquitecte :P)

  Petons i fins d’aqui a dues setmanes!

 7. Aquì teniu 4 super fans i el de deu anys i el de sis emocionats al saber que us vindran a veure en directe. Totes les caçons son fantàstiques però Louisiana……………..

 8. Macagundena…que amb el vostre disc m’està passant com al Mateu i la seva colla al pub d’Escòcia! De primer, i amb el record del concert de Valls com un dels millors que he vist en molts anys, a la primera escolta vaig quedar un pèl fora de joc…. i ara no paro d’escoltar-lo a tota hora!!!! Magnífic. Ja espero el concert de Reus.

  1. Andreu, coincideixo plenament amb tú!!! m’ha fet gràcia lo del cagumdena perque el meu pare també ho deia, i està molt ben aplicat en aquest cas! és diu poques vegades però aquest disc,,….jo també hi seré a Reus!, aviat , aviat! , i el meu avi diria: coi de nanus!!!!

 9. Amics,

  Després d’aquestes primeres setmanes “de bateig” del nou disc, ja us puc fer un primer resum dels meus hits de l’Espècies per catalogar:

  – Hi ha tres cançons que m’apassionen per la sensibilitat de la melodia i de les vostres veus (o sigui d’aquelles que quan sonen al cotxe necessito apujo el volum mooooolt alt), que són Lousiana o els camps de cotó, Tots els homes d’escòcia i Els Ocells. Aquestes em fan posar la pell de gallina!!!!!!

  – I n’hi ha 4 més que són més marxoses, que cada dia m’agraden més i més que són L’affaire Sofia ( quin xiuxiuejant més fantàstic ), L’home que dobla en Bruce Willis, Monsieur Costeau (impressionant el tros final també) i A aquestes alçades de la pel.lícula ( ja m’imagino els HEYS dels concerts!!!)

  Per tant ja tinc ganes d’escoltar-vos en directe; de moment us veurem a 2 concerts per terres gironines ( Casà de la Selva i Roses) , tot esperant que vingueu er Osona ben aviat!

  Bona nit i pantalons! ;)

  fins a límits

 10. Moltes felicitats nois!!Us ho mereixeu!!!!
  Moltes gràcies per la passejada!!Ha estat genial compartir una estona amb vosaltres i tenir-vos tant a prop!Ah i gràcies per la foto!!Feia molt temps que esperava conèixer-vos i avui ho he aconseguit!
  No canvieu mai!!!
  Marina

 11. Moltissimes felicitats Amics:) Us ho mareixeu perquè sou els millors o com diria el Pep guardiola, els Putos Amos.
  M’encanta el CD i cada dia estic pendent de la vostra web.
  EL cd l’escolto dia i nit i no paro de cantar-les, sobretot :
  -L’home que doble en bruce willis
  -Mecier cousteau
  -Lousisiana o els camps de cotó
  -Carnaval
  -A aquestes alçades de la pel·licula
  -Ciència Ficció
  -Miracles
  -El matrimoni arnolfini
  -Tots els homes d’escocia
  és a dir totes m’encanteu i no ho deixareu de fer-ho.
  Gràcies a dues amigues meves i jo us coneix tota la classe, i cada cop agradeu a més gent del meu voltant.
  Endavant, força i salut!!!
  Ens veiem a Mataro i a BCN
  Visca Catalunya i Visca la mare que us va parir!!!
  Sou collonuts

 12. Cada dia us supereu més i més, “Espècies per catalogar” és genial. Cada dia quan tinc ratet lliure em poso a escoltar el disc i no me’n canso, les vostres melodies i lletres són tan profundes!! Espero que en vengueu molts més, perquè us mereixeu que la bona música com la vostra (que avui en dia costa molt de trobar) arribi a públics de tot tipus, i que aneu creixent cada dia més. Gràcies per deixar-nos aquestes cançons!

 13. Lletra boníssima
  Música boníssima
  Potser manca una mica més de ritme en alguna cançó.
  Us veurem a Mataró i al Coliseum

Deixa un comentari

Cal utilitzar JavaScript per veure aquesta pàgina correctament.