Tornar al blog 0

Blog

COMPARTIR:

Girona: un gran concert a la fresca (Actualitzat)

Ahir, Els amics vam celebrar oficialment el primer concert d’estiu a la fresca. Al bell mig de la Devesa de Girona rodejats d’uns monumentals plataners (del llatí, Platanus hybrida), amb 30 graus de temperatura ambient, ple de gom a gom, gent de totes les edats, amb cares de felicitat, amb mànigues curtes, amb totes les noies vestint espectaculars samarretes de tirants (ai Jean-Luc, ai Jean-Luc que ja ha arribat l’estiu…visca!) i sobretot ple de voluntaris per la llengua que venien a celebrar amb Els Amics la festa pel voluntariat lingüístic.

I aprofitant que teniem voluntaris, els vam fer pujar a l’escenari perquè ens diguessin unes quantes paraules i fer lluir bé el català que és una bona feinada. I la cosa va anar així de bé:  un noi del Nepal, la Izia d’Argentina, que es va animar a cantar A vegades, i un noi del Senegal que ens va fer una crònica del concert en directe.

Girona, és tot un plaer venir a tocar a casa  vostra i trobar un públic tan i tan connectat amb Els Amics de les Arts.

Gràcies a tots!

Comentaris

 1. Va ser un concert genial! Vaig cantar, saltar, riure i m’ho vaig passar molt bé. Sense la bed&banda també sou fantàstics. A més, va ser el meu primer concert en què vaig sentir en directe “les meves ex i tu” i vaig cantar com un nen allò de “Tu vius al planeta piruleta!”.

  Vaig riure molt amb el nou vídeo de l’Eduard. Els animals estan molt ben trobats. I al final vau estar molt sincronitzats.

  Una altra vegada més, FELICITATS!!

  Per cert, ahir, a la Fira, vaig poder comprar l’Enderrock del mes d’abril a meitat de preu, i per fi he pogut veure el documental. Molt xulo!

 2. bé, el nom, no l’heu escrit pas massa bé..però almenys us enrecordeu mínimament.
  gràcies per fer-me passar una nit com la d’ahir..feia mesos que estava tencada a casa, per exàmens i tota la parafernàlia, i ahir, gran nit..per celebrar l’acabada d’exàmens, i és que, va ser, no brutal, el següent.
  I sí, era el primer cop que us sentia en directe, (ahir m’ho va preguntar en Ferran), i, val la pena anar-vos a veure.
  Sou benvinguts de nou a Girona, ho sabeu, oi?
  Va, cuideu-vos, i seguiu fent-nos gaudir com sabeu fer!
  Un petonet per vosaltres, i enrecordeu-vos, també sóc la que us va fer firmar amb el llapis d’ulls..hahah.
  M’encanteu tantíssim..!

 3. Un concert genial, com sempre! ;) Em va encantar el vídeo de l’Armengol, m’havia adonat que sortien animals..però no tants! Fins a la pròxima!

 4. Heu posat el meu vídeo! :) ho sento pels moviments de la camara però és que és impossible gravar-vos sense poder moure’m! i més amb aquesta cançó! torneu aviat sisplau!

  (m’acabo de fixar que si baixes fins a baix de tot aquesta pàgina i mires a la cantonada de sota a l’esquerra hi ha una cara somrient…!)

 5. Genial el concert de divendres a La Devesa!!! Un dels millors concerts que he anat de vosaltres! Molt encertat el video dels animals amb la cançó de l’Armengol!

  I visca el noi del Senegal que va dir “aquests nois toquen bé”!

  A veure quan torneu x Girona!

  Mitjons, petons i americanes ;)

 6. us vaig veure l’altre dia a Girona, per primera vegada en directe. Una meva companya de feina fa un temps va començar a insistir que us havia d’escoltar (sembla la vostra manager!!) perquè el tipus de lletres i cançons semblaven “fetes a mida” per al meu gust. I realment va ser així….tinc una cançó per a cada estat d’ànim.
  El concert va ser genial, a la Devesa s’hi estava molt bé, varem poder cantar i, a més, em va agradar comprovar que hi havia gent de totes edats…. nanos molt petits amb els pares, cantant, adolescents, universitaris, i llavors gent d’edat indeterminada, que potser per una edat “madura” no encaixem gaire en el perfil, però que ens ho passem d’allò més bé escoltant-vos, i fent els coros!!
  Espero que aquest estiu toqueu en algun lloc prop de Girona per a tornar a veure-vos en directe.
  Una abraçada als Amics i als amics dels Amics!!

Deixa un comentari

És necessari utilitzar JavaScript per visualitzar correctament aquesta pàgina.