Tornar al blog 0

Blog

COMPARTIR:

Imatges gravació del Castafiore Cabaret+CONCURS

Amics, aquí teniu les primeres imatges del procés de gravació del nou disc dels amics de les arts, Castafiore Cabaret. Fins al moment ens hem juntat un parell de caps de setmana de gener al menjador del pistatxo a compondre i enregistrar cançons. La pròxima cita, serà aquest dilluns 4 de febrer a les 10:00AM al nostre estudi Wallace Studio de Sant Andreu per a començar a enregistrar veus i guitarres.

VOLS VENIR A VEURE’NS? Doncs escolta:

CONCURS: Si voleu venir a veure com gravem el disc “en vivo i en directo” us animem a què ens envieu un correu a la nostra amicsdelesarts@gmail.com. Les places SÓN LIMITADES així vinga, que com més aviat escriviu, més possibilitas de ser a la primera fila de l’estudi de gravació.

Una abraçada,
Els Amics de les Arts

Comentaris

Deixa un comentari

Cal utilitzar JavaScript per veure aquesta pàgina correctament.